Trei minori dați dispăruți în Bihor. I-ați văzut?

239
COVACIU FRANCISC NOE, COVACIU REMUS SOLOMON și COVACIU SĂLĂGEAN RAITANO
COVACIU FRANCISC NOE, COVACIU REMUS SOLOMON și COVACIU SĂLĂGEAN RAITANO

Miercuri, 29 decembrie, la ora 15.57, polițiștii Poliției orașului Ștei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unor minori din localitatea Vașcău, județul Bihor, că la 28 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, trei minori – COVACIU FRANCISC NOE, de 16 ani, COVACIU REMUS SOLOMON, de 14 ani și COVACIU SĂLĂGEAN RAITANO, de 16 ani, au plecat voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.

​Oricine poate oferi detalii cu privire la minorii dispăruți este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

COVACIU FRANCISC NOE

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 – 1,75 m înălțime, aproximativ 65 – 70 de kg., constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, cu cărare pe mijloc, are o cicatrice pe frunte.

​​ÎMBRĂCĂMINTE: Trening negru, vestă neagră, pantofi sport maro.

COVACIU REMUS SOLOMON

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 – 1,80 m, aproximativ 60 – 65 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr negru, de lungime medie. 

​ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, pantaloni sport negri, pantofi sport roșii.

COVACIU SĂLĂGEAN RAITANO

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 – 1,75 m, aproximativ 70 – 75 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr negru, de lungime medie. 

​ÎMBRĂCĂMINTE: Trening de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.