Trei jandarmi bihoreni primii din țară la Campionatul Național de judo

1073

Inspectoratul județean de Jandarmi Bihor a ocupat primul loc între inspectoratele de jandarmi participante la Campionatul Național de judo al M.A.I.

 

Trei jandarmi bihoreni au participat la concurs, toți trei reușind să urce pe podium. Andrei Stoica și Răzvan Bodea au obținut locul 2 la categoriile 100 kg, respectiv 90 kg, în timp ce Darius Mudura a urcat pe locul 3 la categoria 81 kg.

În decursul anilor, cei trei au obținut palmarese foarte bogate, Andrei este multiplu medaliat la campionatele naționale și internaționale de judo și sambo, iar Răzvan în anul 2020 medaliat cu aur la categoria 98 kg – Cupa României Sambo, de 5 ori Campion Național la Judo și multiplu medaliat la Balcaniada și concursuri internaționale, cei doi participând la competiții de judo și sambo de 19 ani. Deasemenea, Darius, în cei 15 ani de când practică judo, a obținut nenumărate titluri la competiții naționale și internaționale, iar anul trecut la Campionatul Național pe Echipe U23, s-a clasat pe locul 3.

De asemenea la începutul lunii martie un alt jandarm bihorean, Sergiu Breb, a câştigat locul I la categoria 85 de kg la Campionatul Naţional de Wushu, adică la kickboxing chinezesc.

Acesta a mai reuşit să obţină titlul de campion naţional la aceeaşi categorie şi în anii 2021 şi 2019, iar în 2018 a fost vicecampion. Tot în 2018 a obţinut premiul I la Campionatul Naţional de Wushu la categoria 90 kg.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.