8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Trei jandarmi bihoreni participanți la Campionatul Național de Judo al M.A.I au urcat pe podium

Urmărește-ne și pe Google News

Ambiția, determinarea, tehnica, dar și psihicul puternic sunt calitățile care i-au ajutat pe Andrei Stoica, Răzvan Bodea și Darius Mudura să ocupe locuri fruntașe la Campionatul Național de Judo desfășurat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în perioada 14 – 17.03.2023 la Călimănești.

- Publicitate -

Astăzi a avut loc etapa finală a competiției, iar cei trei jandarmi bihoreni au făcut parte din categoria seniori, 90 kg, unde au întâlnit adversari la fel de puternici și valoroși din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. În urma probelor Andrei a obținut locul III, Darius locul II, iar Răzvan locul I.

În decursul anilor, cei trei au obținut palmarese foarte bogate, Andrei este multiplu medaliat la campionatele naționale și internaționale de judo și sambo, iar Răzvan în anul 2020 medaliat cu aur la categoria 98 kg – Cupa României Sambo, de 5 ori Campion Național la Judo și multiplu medaliat la Balcaniada și concursuri internaționale, cei doi participând la competiții de judo și sambo de 20 ani. De asemenea, Darius, în cei 16 ani de când practică judo, a obținut nenumărate titluri la competiții naționale și internaționale.

Dincolo de performanțele sportive remarcabile, cei trei jandarmi au o conduită militară exemplară, îndeplinind cu profesionalism misiunile și sarcinile încredințate.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI