Trei cetăţeni din Albania, depistaţi în zona de competenţă a S.P.F. Girișu de Criș

90
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș au depistat, pe comunicația Oradea-Salonta, un autoturism condus de un cetățean român în care se aflau trei cetățeni albanezi, care se îndreptau spre frontiera cu Ungaria cu scopul de a trece ilegal frontiera. 

 

În data de 21.08.2020, în jurul orei 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș au desfăşurat o acţiune pe linia migraţiei ilegale în zona de competenţă. 

Astfel, pe raza localităţii Inand – judeţul Bihor a fost oprit în trafic un autoturism condus de un cetățean român, în vârstă de 44 ani, care avea avea ca pasageri trei cetăţeni străini de sex masculin. Deoarece nu-și justificau prezența în zonă, persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cele trei persoane sunt cetățeni albanezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani şi intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.