TREI BĂRBAȚI, PRINȘI ÎN FLAGRANT, LA BRACONAJ

1121
pușca vânătoare-800x600~2-800x494
Foto caracter ilustrativ

Trei bărbați bănuiți de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, prinși în flagrant de polițiștii bihoreni, pe un fond de vânătoare din Finiș.

Marți, 7 aprilie, la ora 22.00, polițiștii Secţiei nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul de Poliție Tărcaia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, împreună cu paznicul unui fond de vânătoare din localitatea bihoreană Finiș, au depistat în flagrant delict trei bărbați de 25, 31 și 35 de ani, toți din comuna Tărcaia, județul Bihor, care aveau asupra lor o armă de vânătoare, confecționată artizanal, treicartușe de același calibru, intacte, nepercutate și care, folosindu-se de un dispozitiv de iluminat montat pe un autoturim de teren, încercau să braconeze pe respectivul fond de vânătoare.

Miercuri, 8 aprilie, în urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Atât arma artizanală, cartușele, dispozitivul de iluminat, cât și autoturismul de teren folosit de aceștia au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor trei persoane.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.