Trei adolescente sunt căutate de Poliție după ce au fugit dintr-o casă de tip familial din Oșorhei

541
KEGYES MONIKA, PRIBOI ANA-MARIA-ALINA și COVACI MĂDĂLINA-ALEXANDRA
KEGYES MONIKA, PRIBOI ANA-MARIA-ALINA și COVACI MĂDĂLINA-ALEXANDRA
 

Polițiștii bihoreni caută trei adolescente a căror dispariție a fost reclamată, vineri seara, de reprezentanții unei case de tip familial din Oșorhei. 

„Vineri, 29 octombrie, în jurul orei 22.50, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din localitatea Oșorhei, județul Bihor, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, trei minore – KEGYES MONIKA, de 17 ani, PRIBOI ANA-MARIA-ALINA, de 15 ani și COVACI MĂDĂLINA -ALEXANDRA, de 15 ani, au plecat voluntar de la casa de timp familial din comuna Oșorhei, județul Bihor, în care erau instituționalizate şi nu au mai revenit”, transmit polițiștii.

Acestea au mai fost plecate în repetate rânduri, revenind sau fiind găsite de polițiști de fiecare dată.

Monika Kegyes are 17 ani, aproximativ 1,67 m înălțime și în jur de 50 de kilograme. Tânăra are constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten.

Monika Kegyes

Ana Maria Alina Priboi are 15 ani, aproximativ 1,69 m înălțime, în jur de 50 de kilograme și constituție atletică. Fata ae faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr blond.

Ana Maria Alina Priboi

Mădălina Alexandra Covaci, de 15 ani, are următoarele semnalmente: aproximativ 1,68 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten.

Mădălina Alexandra Covaci

Reprezentanții casei de tip familial nu au putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorelor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.