Tragedie într-o pădure din comuna Măgeşti! Un bărbat de 43 ani a fost împuşcat mortal!

9696

Potrivit site-ului eBihoreanul.ro, accidentul s-a produs în pădurea din satul Gălăşeni, nu se cunosc exact împrejurările în care bărbatul din comuna Ţeţchea a fost împuşcat. Cert este că acesta a murit pe loc. Victima a fost împuşcată în zona inimii de un sătean din Gălăşeni.

„La faţa locului se află echipă complexă de procurori şi poliţişti care efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările evenimentului, însă se pare că ar fi vorba de un accident de vânătoare, însă acest lucru urmează să fie elucidat de anchetatori.

Update: În urma primelor cercetări efectuate la fața locului în condiții de noapte, s-a constatat că evenimentul s-a produs în extravilanul comunei Măgești, pe un fond de vânătoare pe care se desfășura o partidă de vânătoare în cadrul căreia un bărbat de 43 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor, ar fi fost împușcat mortal, în zona pieptului, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor. Vineri, 27 octombrie a.c., urmează a fi continuate cercetările la fața locului în condiții de zi.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Oradea, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care a fost organizată partida de vânătoare și legalitatea organizării acesteia.

Deasemenea, armele celor două persoane au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.