Tragedie în Bihor: Adolescentă de 17 ani, lovită mortal de tren

10860
lovita de tren
Foto caracter ilustrativ

O tânără de 17 ani din Oradea și-a pierdut viața, în urma unui accident tragic petrecut miercuri seara, pe podul CFR Ioșia din municipiul Oradea.

Tragedia s-a produs în jurul orei 21:39. Adolescenta se afla pe podul CFR de pe strada Ovid Densușianu din Oradea, împreună cu alți trei tineri și au încercat să traverseze calea ferată, printr-un loc nepermis. Din cei patru tineri, doi au observat prea târziu trenul care venea spre ei, adolescenta de 17 ani a fost lovită din plin de tren, iar un tânăr de 20 de ani din Sântandrei a fost doar atins de tren și nu a fost rănit.

”La fața locului s-au deplasat echipaj de la Ambulanța Oradea, care a examinat tânărul și un echipaj SMURD care a intervenit de urgență încercând să resusciteze victima. Însă aceasta suferise leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul”, a transmis dr. Hadrian Borcea, medic șef la UPU-SMURD Bihor.

Cauza exactă a decesului adolescentei urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.