Traficul rutier pe DN 76 a fost deviat între Hidişelu de Sus şi Copăceni pentru lucrări de reabilitare

308

Pentru a accelera ritmul lucrărilor pe DN 76, prefectul Dumitru Țiplea, împreună cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, ai constructorilor de pe sectoarele DN76 și ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, a luat decizia devierii temporare a traficului pe drumul național între Hidișelu de Sus și Copăceni.

Începând de azi, 31 august, ora 12.00, pentru o perioadă de 3 săptămâni, traficul rutier de tranzit va fi deviat pe porțiunea cuprinsă între localitățile Hidișelu de Sus și Copăceni, de la km 141+100 până la km 167+700, de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 – 18.30. Traficul auto va fi direcționat pe drumurile județene 768 și 795, respectiv prin localitățile Calea Mare, Lăzăreni, Holod, Vintere.

Polițiștii bihoreni vor fi prezenți în trafic, la capetele sectorului de drum restricționat, pentru a dirija, fluidiza și devia circulația pe ruta ocolitoare menționată.

Restricțiile de circulație nu se vor aplica persoanelor care locuiesc în localitățile traversate de porțiunea din DN 76 restricționată și nici serviciilor de intervenție: ambulanță, politie și pompieri.

Rugăm conducătorii auto prezenți în trafic să respecte restricțiile de circulație impuse pe tronsonul de drum național restricționat și indicațiile polițiștilor prezenți în teren.  

Prefectul Dumitru Țiplea a precizat că „decizia a fost luată pentru a accelera ritmul lucrărilor de reabilitare. E un efort al tuturor: al autorităților, Poliției, riveranilor, cetățenilor, cărora le mulțumesc pentru înțelegere. În același timp, aștept din partea constructorilor rezultate rapide și vizibile, pe măsura efortului comun.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.