Trafic oprit pe DN1. Accident în zona localității Bucea

7027
Accident Bucea
Foto ©️ Alexandru Hora

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 1 Cluj – Oradea, la kilometrul 588+900 de metri, în zona localității Bucea, județul Cluj, după ce a avut loc o coliziune între un autotren și un autoturism.

Potrivit IPJ Cluj eveniment rutier produs pe raza localitatii Bucea, unde un conducator auto pe fondul neatentiei a intrat in coliziune laterala cu un ansamblu de vehicule-camion, care se deplasa regulamentar din sensul opus. Camionul a iesit de pe carosabil in urma impactului.

O persoană din autoturism a suferit leziuni ușoare, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.