Trafic îngreunat pe DN 1 Oradea – Aleșd după ce un TIR s-a răsturnat

4154
Tir răsturnat Aleșd-Oradea
Foto ©️ George Bejan
 

Traficul rutier este îngreunat pe Drumul Naţional 1, în zona Săcădat, lângă fosta fabrică a companiei Coca-Cola după ce un camion s-a răsturnat pe carosabil. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, prin dirijare, pe DN 1 Oradea – Aleșd, la kilometrul 614+200 metri, în zona localității Săcădat, județul Bihor, după ce un autocamion s-a răsturnat parțial pe partea carosabilă.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 21.00.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.