Trafic în condiții de ceață densă pe DN1 în Bihor

164

Poliția Română informează că, la această oră, se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 50 de metri, pe DN1 Ploiești – Brașov (tronsonul kilometric 66-90).

De asemenea, traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe mai multe drumuri din județele Bacău, Botoșani, Bihor, Galați, Suceava, Neamț, Vrancea, Iași, Vaslui și Prahova.

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Atenționează și asupra pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care sunt mai greu vizibili în trafic.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.