Tot mai mulți tineri se droghează și se urcă la volan 

374
 

Din păcate, în rândul multor tineri este ceva normal să se drogheze, să consume alcool, să-și tulbure gândirea. Polițiștii din bihoreni depistează zilnic tineri drogați, conducând fără să-și dea seama de pericolul imens la care se expun.

 

Astfel miercuri, 29 iunie, la ora 00.40, pe strada Primăriei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic o tânără de 20 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog.

De asemenea, marți, 28 iunie, la ora 13.40, pe strada Republicii din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

 

Urmărește-ne și pe Google News