TINERI BĂNUIȚI DE FURT, CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI

575

Bănuiți că ar fi sutras bunuri din anexa unei locuințe și dintr-un autoturism lăsat cu ușile neasigurate, identificați și cercetați de polițiștii din Marghita.

Marți, 24 martie, polițiștii din Marghita au identificat și cercetat doi tineri de 16 și 15 ani, ambii din Marghita, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din Marghita îi bănuiesc pe cei doi că, în noaptea de 12 spre 13martie a.c., ar fi sustras șase scule, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, dintr-o anexă situată în curtea unei locuințe din Marghita, iar dintr-un autoturism, parcat cu portierele închise,dar neasigurate în fața porții de acces în curtea aceluiași imobil, diverse bunuri în valoare de 200 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiștii din Marghita de la cei doi tineri.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi tineri și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.