Țigări de contrabandă confiscate de polițiști din autoturismul și locuința unui bărbat (foto)

908
Țigări de contrabandă
Foto ©️ IPJ Bihor

Peste 114.000 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii bihoreni din autoturismul și locuința unui bărbat din Tinca.

Vineri, 7 ianuarie, în jurul orei 13.30, pe drumul județean792/A, în localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în portbagajul autoturismului un sac din plastic în care se afla o cutie din carton cu 500 de pachete de țigări (10.000 de fire de țigarete) nemarcate corespunzător.

Tot vineri, 7 ianuarie, pentru a documenta și probaactivitatea infracțională a bărbatului de 51 de ani, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia din localitatea Tinca. 

În urma percheziției domiciliare, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au descoperit alte 5.220 de pachete țigarete (104.400 fire de țigarete), de diferite mărci, nemarcate corespunzător.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată de polițiști în vederea cercetărilor.

Prejudiciul total provocat bugetului consolidat al statului a fost estimat la 86.000 de lei.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.