AŢI VĂZUT-O? MINORĂ DISPĂRUTĂ

285
Foto TATI LUCECITA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

TATI LUCECITA, de 15 ani, din localitatea Valea lui Mihai, județul Bihor, a plecat la 4 noiembrie 2016 de la o casă de tip familial din Galoșpetreu, comuna Tarcea, judeţul Bihor, unde era instituționalizată şi nu a mai revenit.
Minora a mai fost plecată de la domiciliu, fiind depistată și reinternată în centru.
SEMNALMENTE: înălţime 1,65 – 1,70 m, 60 – 65 kg., constituţie normală, faţă ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr șaten, lung, nu are semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, cu glugă, bluză albă, blugi albaștri și pantofi sport albaștri cu dungi. Avea asupra sa o geantă albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.