Telefon mobil sustras din buzunarul unei tinere, recuperat cu operativitate de polițiști

352

Duminică, 12 august a.c., la ora 14.30, polițiștii Postului de Poliţie Curtuişeni au fost sesizaţi de o tânără de 19 ani, din Valea lui Mihai, județul Bihor, că în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 02.30 – 03.00, în timp ce se afla în localitatea Curtuişeni, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul pantalonilor un telefon mobil în valoare de 1.200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din Curtuișeni au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un minor de 12 ani, din Valea lui Mihai, de la care au recuperat telefonul mobil reclamat sustras și l-au restituit proprietarei.

Cercetările în cauză continuă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.