Târnosirea Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil

474

Vineri 08 noiembrie cu începere de la ora 08:00, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, va avea loc slujba de Târnosire a Bisericii cu hramul ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, ocrotiitorii Jandarmeriei Române, ctitorie ridicată prin contribuţia jandarmilor şi a altor iubitori de Hristos,  păstorită de preotul militar Iuliu Mititean

Slujba de Târnosire va fi oficiată de Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, alături de un sobor de preoţi.

La acest eveniment, alături de cadrele unității sunt invitaţi toţi credincioşii care doresc să participe la ‘’Botezul’’ bisericii noastre şidupă tradiţie să păşească în Sfântul Altar.

Totodată  la ceas de sărbătoare, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor, transmite urări de sănătate și un călduros ,,La Mulți Ani” tuturor celor care poartă numele Sfinților Arhangheli sau derivate ale acestora, rugându-i pe “jandarmii cerului” să-i ocrotească și să le dăruiască toate cele de folos.

     

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.