Tânărul din Bihor care s-a spânzurat a luat 9,25 la BAC

1641
ionatan-bitea-080719

Tânărul din Bihor care s-a spânzurat la o zi după BAC a fost înmormântat luni, 8 iulie 2019 în Cimitirul Municipal din Oradea.

Cazul lui Ionatan Bîtea din Alparea a șocat întreaga comunitate bihoreană. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea unui tânăr cu rezultate școlare și extrașcolare meritorii. Mulți au crezut că tânărul a recurs la gestul extrem fiindcă nu ar fi știut la BAC.

Rezultatul de luni, de la examenul de bacalaureat, a demontat ceea ce unii bănuiau. Ionatan Bîtea a obținut media 9,25 (9, 01 la Limba și literatura română, 9,85 la Istorie și 8,8 la Geografie).

Absolventul Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” a fost descoperit spânzurat de crengile unui copac,  vineri după amiază, în spatele benzinăriei MOL de pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Oradea.

Cum investigatorii nu au fost găsit niciun bilet de adio, nimeni nu-și poate explica motivul pentru care a recurs la acest gest extrem.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.