Tânăra implicată într-un accident de ATV, transportată la spital cu elicopterul SMURD

2720

O tânără a ajuns la spital după ce a fost implicată, duminică după-amiază într-un accident cu ATV, pe versanții din apropierea Vârtop.

Intervenție în regim de urgență a patrulei SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor care asigură permanența în arealul satului de vacanță Vârtop – m-ții Bihor, pentru salvarea unei tinere implicată într-un accident de ATV pe unul din versanții din apropierea Vârtopului. La fața locului a fost dislocat și elicopterul SMURD de la baza din Jibou – Sălaj.

 

Dată fiind complexitatea misiunii, salvatorii din cadrul Salvamont au reușit să ajungă la tânăra cu politraumatism, iar în urma acordării primului ajutor, aceasta a fost evacuată din zona greu accesibilă și transportată cu targa până la elicopterul SMURD.

„Este vorba despre o tânără de 19 ani, din comuna Holod. Din datele pe care le avem, a fost la o tură cu ATV-urile prin zona Vârtop şi la un moment dat a pierdut controlul ATV-ului, luând-o la vale pe o pantă destul de abruptă și a căzut”, a declarat Pinter Istvan, seful serviciului Salvamont Salvaspeo Bihor.

În continuarea îngrijirilor medicale care se impun, pacienta a fost transportată în siguranță la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea.

 Imagini de la locul intervenției! Video ©️ Facebook / Descoperă Munții Apuseni

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.