Tânără din Bihor dată dispărută. Ați văzut-o?

609
CUC DALIA MARIA
CUC DALIA MARIA
 

Dalia, o tânără de 29 de ani din localitatea Sântelec, comuna Hidișelu de Sus a plecat de acasă în dimineața zilei de joi, 30 septembrie, iar de atunci este de negăsit.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați la 1 octombrie a.c., de familia unei femei de 29 de ani, din localitatea Sântelec, comuna Hidișelu de Sus, județul Bihor – CUC DALIA MARIA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 30 septembrie a.c., în jurul orei 06.20 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,55 m, greutate aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi verzi, păr blond, lung.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni sport negri, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, vestă albastră deschis, pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.