Tânără ascunsă după bancheta din spate a autoturismului, depistată în Vama Borș (video)

807
Vama Borș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș, județul Bihor, au depistat o tânără  în vârstă de 18 ani, ascunsă după bancheta din spate a autoturismului, deoarece nu poseda documente de călătorie.

În data de 28.12.2019, în jurul orei 21.53, la P.T.F Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un bărbat care conducea un autoturism marca Ford, înmatriculat în România.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia a fost descoperită ascunsă,  după bancheta din spate a autoturismului, o persoană de sex feminin care era acoperită cu bagaje și o pătură.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânăra este cetățean român, în vârstă de 18 de ani şi este sora şoferului.

La cercetări, tănăra a declarat că a recurs la această metodă pentru că și-a pierdut cartea de identitate și intenționa să ajungă la familie în Franța.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tinerei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.