Tânăr, reținut după ce a sustras o mașină și a condus fără permis

494
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ
 

Un tânăr bănuit că ar fi sustras un autoturism în scop de folosință și l-ar fi condus fără permis, identificat cu operativitate și reținut de polițiștii bihoreni.

Joi, 30 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un bărbat din comuna Roșia, județul Bihor, că în noaptea de 29 spre 30 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui imobil din municipiul Oradea, de unde au sustras un autoturism pe care acesta îl lăsase în parcare, închis, dar neasigurat, cu cheile de contact în interior, cauzând un prejudiciu estimat la 9.800 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Oradea au descoperit autoturismul respectiv pe strada Oneştilor din municipiul Oradea, iar persoana bănuită că l-ar fi sustras și condus, fără a poseda permis de conducere, a fost identificată ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâniob, județulBihor.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe tânărul de 21 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii de investigații criminale bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.