Tânăr reținut de polițiști după ce a condus fără permis, un autoturism neînmatriculat, pe care la furat

168
retinut-arestat-politie-800x451
Foto caracter ilustrativ
 

Marți, 5 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un tânăr de 21 ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că în perioada 2 – 5 februarie, în calitate de angajat al unei spălătorii auto din municipiul Oradea, folosind cheile de contact ale unui autoturism proprietatea socității, sub pretextul că ar fi avut acordul administratorului acesteia pentru a-l spăla, l-ar fi sustras din incinta spălătoriei.

Tot, marți în jurul orei 13.00, la cateva ore de la sesizare, polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe tânărul de 21 de ani pe raza municipiului Oradea și au recuperat autoturismul sustras, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, pe care cel în cauză l-a abandonat pe un câmp din localitatea bihoreană Bălaia. Polițiștii bihoreni au restituit autoturismul proprietarului.

De asemenea, polițiștii îl bănuiesc pe acesta că ar fi condus autorismul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul sustras avea expirată perioada de valabilitate a numerului provizoriu de înmatriculare.

Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 21 ani, din Oradea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.