Tânăr prins de jandarmi cu substanțe interzise asupra sa, la Oradea

200

Tânăr depistat de jandarmi având asupra sa un “baton” si 5 pliculețe cu substanță vegetală de culoare verde.

Duminică, în jurul orei 16:30, pe timpul misiunii de patrulare, echipajul de jandarmi a interceptat pe raza municipiului Oradea, un tânăr care la vederea jandarmilor a încercat să se ascundă.

După ce și-au declinat calitatea, au trecut la legitimarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, au fost găsite un număr de 5 plicuri si un “baton” în interiorul căruia se afla o substanță vegetală uscată de culoare verde.

In cauza jandarmii au întocmit actele de sesizare si l-au predat împreună cu substanțele găsite lucrătorilor din cadrul I.P.J. Bihor pentru continuarea cercetărilor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.