Tânăr lovit de o mașină pe trecerea de pietoni în Oșorhei

1203
poliția accident noapte-800x488
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr de 19 ani din Oșorhei a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni.

 

Potrivit polițiștilor, luni, 17 ianuarie, la ora 19.05, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 27 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un tânăr de 19 ani, din Oșorhei, care se angajase în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului.

În urma acidentului rutier, pietonul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.