Tanar din Pădurea Neagră oprit de Poliţie, de două ori în aceeaşi noapte, după ce a condus sub influenţa alcoolului și cu permisul suspendat

101
poliția noaptea
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 10 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă față de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Pădurea Neagră, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și conducere sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost reținut de polițiștii după ce a fost depistat de două ori consecutiv, în cursul aceleiași nopți, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce și aflându-se sub influența alcoolului.

Astfel, acesta a fost depistat în trafic la 10 februarie a.c., la ora 02.35, de polițiștii Biroului Rutier Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Decebal din municipiul Oradea, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din cursul lunii decembrie 2017 și având o concentrație alcoolică de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Câteva ore mai târziu, la ora 05.33, cel în cauză a fost depistat în trafic din nou, pe strada Parcul 1 Decembrie din municipiul Oradea, în timp ce conducea având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și având o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.