0.3 C
Aleşd
miercuri, 19 ianuarie 2022
Acasă Bihor Tânăr de 23 de ani, prins drogat în trafic! S-a întâmplat azi...

Tânăr de 23 de ani, prins drogat în trafic! S-a întâmplat azi noapte

848
test antidrog-800x368
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 7 septembrie a.c., la ora 01.10, pe strada Octavian Goga din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Tulca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.