Tânăr de 17 ani, prins după ce a atacat un bărbat, pe stradă

767
Reținut
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr de 17 ani, a fost reținut de către polițiștii orădeni după ce ar fi tâlhărit un bărbat. Pe numele băiatului, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un tânăr de 17 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 13 mai a.c., în jurul orei 22.30, ar fi acostat un orădean de 60 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Oradea și l-ar fi deposedat de 15 lei și de un telefon mobil.

Polițiștii au recuperat de la acesta telefonul mobil sustras.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale.

Miercuri, 18 mai, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe tânărul de 17 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.