Sute de şoferi, traşi pe dreapta în weekend. Poliţia a reţinut 67 de permise

581
Mașină de Poliție
Foto ©️ AlesdOnline
 

Peste 800 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, la sfârșit de săptămână – 575 au depășit limitele legale de viteză.

 

În perioada 7 – 9 august, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză. 

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 811 sancţiuni contravenţionale,cu amenzi în valoare de 431.855 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 67 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 16 certificate de înmatriculare și au fost constatate 13 tamponări.  

575 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 54 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționate 16 depășiri neregulamentare, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa ITP, iar 149 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

 

Urmărește-ne și pe Google News