Sute de PETARDE ȘI ARTIFICII INTERZISE confiscate de polițiștii bihoreni în preajma Anului Nou

238

Sâmbătă, 28 decembrie, în jurul orei 11.00, pe strada Plevnei din municipiul Oradea, polițiștii orădeni de ordine publică au depistat un tânăr de 19 ani, din Oradea, care avea asupra sa cinci pachete de petarde, conținând 540 de petarde și alte 41 de artificii și baterii de artificii, toate materiale pirotehnice interzise, pe care ar fi intenționat să le comercializeze.

 

De asemenea, duminică, 29 decembrie, la ora 13.00, în parcarea unui supermarket din Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat o femeie de 40 de ani, din Oradea, în timp ce oferea spre vânzare un set de artificii compus din 12 bucăți, categoria F2, fără a îndeplini condițiile legale.

Tot duminică, 29 decembrie, la ora 12.30, pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Marghita, polițiștii de ordine publică din Marghita au un localnic de 47 de ani, care avea asupra sa 600 de petarde, obiecte pirotehnice interzise, pe care le oferea spre comercializare.

În fiecare dintre cazuri materialele pirotehnice interzise au fost confiscate și a fost întocmit dosar de cercetare penală. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.