Sute de arbori au fost plantați în Oradea

142

200 de arbori au fost plantați, în Oradea, ca urmare a parteneriatului încheiat între Consiliul Județean Bihor și Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj.

Unsprezece primării fac parte din acest proiect, printre acestea aflându-se și Primăria Oradea. Arborii au fost donați de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii și au fost plantați de către Direcția Tehnică. 

În Oradea, plantările au avut loc în perioada 15-19 noiembrie pe următoarele amplasamente:

-Calea Aradului lângă blocurile ANL-27 de bucăți de arbori

-Calea Aradului zona verde între BricoDepot și Pasajul rutier-28 de bucăți de arbori

-Strada Ogorului scuar cuprins între Leroy Merlin și sens giratoriu pasaj rutier Piața 100- 25 de arbori și 29 de arbuști

-Spațiul verde aferent pasajului rutier lângă Selgros-67 de arbori

-Strada Ogorului aliniament vis a vis de fostul CET II și Hidroelectrica-27 de bucăți

-Strada Clujului-bancheta pasaj rutier(ambele părți)- 26 de arbori și 36 de arbuști

În cadrul proiectului au fost plantate următoarele specii: frasin-73 de buc, Koelereuteria-54 de bucăți și Hibiscus-65 de bucăți. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.