26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Sute de amenzi date de polițiști în câteva ore, majoritatea pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Aproape 280 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. 175 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru exces de viteză.

La data de 17 aprilie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combatereaconducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 278 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 121.590 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

Ciprian Blejan

Astfel, 175 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 52 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați nouă bicicliști, șase pietoni, trei sancțiuni au fost pentru depășiri neregulamentare, șase pentru lipsa ITP, iar 27 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere. 

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,526FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI