3.1 C
Aleşd
miercuri, 6 decembrie 2023

Surpriză pentru un copil în vârstă de 5 ani, de ziua lui. Mascații i-au dus tort și cadouri (video)

Deși are abia 5 ani, împliniți chiar azi, Bogdănel, un copilaș din municipiul Oradea, foarte pasionat de profesia de polițist, îi însoțește pe polițiștii de prevenire bihoreni, alături de părinții săi, la toate acțiunile derulate pentru prevenirea victimizării copiilor prin diverse tipuri de infracțiuni.

- Publicitate -

Bogdănel iubește atât de mult profesia de polițist încât și-a rugat părinții să-i confecționeze propria uniformă, pe care o poartă de fiecare dată când însoțește polițiștii de prevenire în acțiune. Potrivit spuselor sale, Bogdănel visează să devină polițist, pentru că își dorește să lucreze cu oamenii, alături de ei. 

Și chiar dacă e doar la grădiniță, Bogdănel a învățat de la polițiștii bihoreni numeroase sfaturi utile pentru a preveni victimizarea, pe care, cu drag le împărtășește celorlalți copii prezenți la acțiunile preventive organizate de polițiști.

Și pentru că Bogdănel ne-a fost alături și de 25 martie, de Ziua Poliției Române, ne-am gândit să îi fim și noi alături azi, de ziua sa! 

Cu complicitatea părinților, Bogdănel a sărbătorit încă de dimineață, alături de polițiștii de prevenire bihoreni și de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, care i-au făcut o surpriză pe care, cu siguranță, și-o va aminti cu drag atunci când va crește mare. 

„Înarmați” cu un tort făcut special pentru Bogdănel și cu mici cadouri, polițiștii de prevenire bihoreni au adus zâmbetul pe buzele și în sufletul lui de copil! 

La rândul său, Bogdănel le-a făcut un cadou polițiștilor care l-au vizitat de ziua sa, spunându-le că iubește polițiștii, pentru că „ne apară și îi ajută pe copii!”. Cuvinte calde, rostite cu sinceritatea specifică minunatei vârste a copilăriei, care ne dau aripi să mergem mai departe și pentru care îi mulțumim!

Din partea polițiștilor bihoreni,  LA MULȚI ANI, Bogdănel!

Îți mulțumim că ne ești alături, împrumutându-ne din energia ta pozitivă și îți dorim ca toate visele să îți devină realitate!

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,488FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI