“Suflet românesc”-spectacol eveniment organizat în data de 9 mai, în municipiul Beiuș

141

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” vor participa la manifestările culturale organizate de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, în municipiul Beiuș, în data de 9 mai 2019, cu prilejul aniversării Zilei Independenței României, Zilei Europei și a Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.

În cadrul spectacolului „Suflet românesc”, ce va avea loc la Casa de Cultură “Ioan Ciordaș” a Municipiului Beiuș, joi, 09 mai a.c., începând cu ora 18.00, sergent major Paina Alexandra, plutonier adjutant șef Popovici Cristian și plutonier adjutant Lipai Mihai – pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea (ISU Bihor) și laureați ai festivalurilor organizate de Centrul Cultural al M.A.I., sublocotenent Ivan Ionuț (ISU Buzău), alături de “Formațiunea Muzică” aparținând Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea, polițiști, invitații speciali Angela Ioana Urs și membri ai Ansamblului “Ceatăra” condus de Pasca Adrian, vor dărui publicului momente de trăire autentic românească, prin susținerea unui program muzical adecvat evenimentului.

Spectacolul este organizat în colaborare cu Asociația “Avram Iancu” Beiuș, Primăria Municipiului Beiuș, Casa de Cultură “Ioan Ciordaș” Beiuș, cu sprijinul Casei de Cultură Carei.

Intrarea este liberă.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.