Ștrandul Ioșia trece la programul de iarnă

102
 

Începând de vineri, 1 octombrie 2021, Ștrandul Ioșia din Oradea trece la programul de iarnă, fiind deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (până la ora 16, la casierie).

 

În perioada sezonului rece, la Ștrandul Ioșia funcționează doar bazinul cu numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.

Un bilet de intrare pentru adulți costă 18 lei, iar pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități costă 9 lei. Abonamentulpentru adulți, cu 25 de intrări valabile 60 de zile, costă 210 de lei, iar cel pentru copii 3-18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități – 100 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Începând din 13 decembrie 2021, Ștrandul Ioșia se va închide pentru aproximativ o lună, urmând a fi executate lucrări de întreținere, curățenie, reparații șizugrăveli. De menționat că abonamentele încheiate înurmătoarea perioadă vor avea valabilitate doar până în 12 decembrie 2021. Prin urmare, le recomandăm clienților noștri să calculeze timpul avut la dispoziție până la închiderea ștrandului înainte de întocmireaunui abonament.

 

Urmărește-ne și pe Google News