Stare de alertă, la Spitalul Municipal din Oradea!

1973

Ȋn seara zilei de 11 martie 2021 în intervalul orar 18:00 – 20:30, Spitalul Clinic Municipal „Gavril Curteanu” a fost în stare de alertă din cauza unei fluctuații de tensiune în rețeaua de distribuție Electrica, problemă pentru care cei de la Electrica au fost chemați.

„În foarte scurt timp o echipă de la Electrica Oradea s-a prezentat la fața locului. De la primele fluctuații, generatorul spitalului a preluat distribuția curentului electric către clădirea spitalului din strada Corneliu Coposu nr. 12. Pentru remedierea situației a fost necesară întreruperea totală a curentului electric pentru 30 de secunde. Am cerut celor două echipe de intervenție ( Electrica și cea a spitalului ) să nu întrerupă curentul până când echipa medicală confirmă că sunt pregătiți să intervină. S-a amânat un pic momentul pentru a putea fi prezenți în saloanele de ATI atât personalul medical care ieșea din tura de zi cât și personalul medical care intra în tura de noapte astfel încât în caz de necesitate pacienții să fie asistați de un număr suficient de personal specializat”, transmite managerul spitalului Municipal, dr. Laurențiu Chiană.

„Am primit confirmarea de la medicul coordonator al secției ATI iar echipele de intervenție au acționat foarte rapid. Deși a fost un moment dificil în care timpul, organizarea și viteza de reacție au contat foarte mult putem spune că intervenția echipelor s-a încheiat cu succes. Nu s-a produs nici un incident. Un alt succes important a fost faptul că echipele medicale și cele administrative ale spitalului au conlucrat ca un tot unitar în care s-a comunicat și s-a acționat util și eficient, motiv pentru care le mulțumesc tuturor colegilor! De asemenea vreau să subliniez comunicarea și colaborarea între două instituții ale statului: Spitalul Clinic Municipal „Gavril Curteanu” și Electrica Oradea. Pentru viteza de reacție și pentru profesionalism le mulțumesc! Nu in ultimul rând, vreau să-i asigur atât pe pacienții spitalului Municipal Gavril Curteanu cât și pe aparținătorii cestora că întotdeauna facem tot ce este omenește posibil pentru siguranța lor!”, a mai menționat managerul spitalului Municipal.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.