Spectacole de muzică, dans și teatru, în Piața Unirii din Oradea

432
Piața Unirii din Oradea

În acest sfârșit de săptămână, pe 12 și 13 iunie, instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Bihor vor susține spectacole în Piața Unirii, începând cu ora 19:30. Programul evenimentelor este următorul: 

 

SÂMBĂTĂ, 12 iunie 2021

19:30 – ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST CRIȘANA – DANSURI POPULARE

20:00 – TEATRUL SZIGLIGETI – FRAGMENT JANOS VITEAZUL

20:30 – FILARMONICA DE STAT ORADEA – COR + CVARTET

DUMINICĂ, 13 iunie 2021

19:30 – ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST CRIȘANA – DANSURI POPULARE

20:30 – FILARMONICA DE STAT ORADEA – CVARTET

Aceste activități sunt organizate de Consiliul Județean Bihor în parteneriat cu Primăria Oradea, pe baza protocolului dintre cele două instituții. 

Vă reamintim că pe 12 mai a fost aprobat un protocol de colaborare între Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea pentru organizarea în comun a unor acțiuni culturale înOradea. În perioada următoare va fi realizat un calendar de evenimente pentru întregul sezon de vară.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.