SPARGATOR DE MASINI PRINS DE POLITISTI. A furat un portmoneu cu acte, carduri bancare, 2.500 de euro și 1.000 de lei DINTR-O MASINA

982
polița mașină Aleșd
Foto © AlesdOnline arhivă

Luni, 4 februarie, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia – Postul de Poliţie Roșiori, au identificat și cercetat un bărbat de 36 de ani, din comuna Roșiori, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, duminică, 3 februarie, în intervalul orar 16.30 – 18.00, ar fi sustras dintr-un autoturism parcat în fața unui imobil din Roșiori un portmoneu cu acte, carduri bancare, 2.500 de euro și 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii din Roșiori.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.