Șoferi prinși băuți la volan, în weekend, pe drumurile din Bihor

1244
etilotest
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 13 octombrie, la ora 03.40, pe strada Republicii din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 13 octombrie, la ora 12.00, pe Bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un bărbat de 71 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 12 octombrie, la ora 06.45, pe strada Republicii din localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 12 octombrie, la ora 01.30, pe strada republicii din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor autovehiculelor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.