Șoferi beți sau fără permis prinși de polițiști la volan, în weekend

1439
Etilotest
Foto caracter ilustrativ

Dosare penale pe numele mai multor șoferi, în weekend, în Bihor. Aceștia sunt cercetați penal după ce au fost prinși că au urcat la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice sau nu aveau permis.

Duminică, 7 februarie, la ora 01.10, pe drumul comunal 13, în localitatea bihoreană Ciocaia, polițiștii din Săcueni au depistat în trafic un localnic de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 7 februarie, la ora 17.12, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Cadea, polițiștii din Săcueni au depistat în trafic un bărbat de 62 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, sâmbătă, 6 februarie, la ora 21.41, pe drumul județean 764/F, în localitatea bihoreană Finiș, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un  localnic de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 6 februarie, la ora 18.30, pe drumul comunal 146, în localitatea bihoreană Cuzap a fost depistat în trafic un localnic de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 6 februarie, la ora 15.20, pe D.N. 1/P, în localitatea bihoreană Picleu, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor autovehiculelor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Depistați în timp ce conduceau fără permis și sub influența alcoolului

Duminică, 7 februarie, la ora 00.20, pe drumul județean 764, în afara localității bihorene Delani, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din comuna Căbești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,44 mg/lalcool pur în aerul expirat.

Totodată, sâmbătă, 6 februarie, la ora 20.08, pe drumul județean 191/F, în afara localității bihorene Marghita a fost depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din comuna Seuca, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,56 mg/lalcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor autovehiculelor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La volan, cu permisul reținut

Sâmbătă, 6 februarie la ora 16.03, pe D.N. 1/P, în localitatea bihoreană Spinuș, polițiștii Secţiei nr.4 de Poliţie Rurală Marghita au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Brusturi, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Depistat în timp ce conducea fără permis 

Duminică, 7 februarie, la ora 11.45, pe drumul comunal 78, în localitatea bihoreană Chișirid, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism,  fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.