Șoferi beți la volan prinși de polițiști, în weekend

374
Etilotes
Foto caracter ilustrativ
 

Vineri, 25 septembrie, în jurul orei 23.50, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,31 mg./l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot vineri, 25 septembrie, la ora 16.00, pe drumul județean 764F, pe raza localității bihorene Finiș, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din comuna Finiș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,59 mg./l alcool în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 27 septembrie, la ora 03.45, pe strada Kulin György din municipiul Salonta, polițiștii din Salonta au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.