Șofer din Bihor, găsit mort la urcare pe Autostrada Sebeș-Turda

1632
Mașina poliție
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat de 51 de ani, dintr-o comună din județul Bihor, a fost găsit decedat luni dimineață în jurul orei 05.00, pe breteaua de urcare pe Autostrada Sebeș Turda de la Alba Iulia Sud, scrie Alba24.ro.

Din primele informații, acesta se afla la volanul unei autoutilitare și i s-ar fi făcut rău. Ar fi fost găsit de echipajul unei ambulanțe.

La momentul ajungerii la fața locului, bărbatul era în stop cardiorespirator.

La fața locului a fost chemată și poliția. Potrivit unor martori, pentru o scurtă perioadă de timp, traficul în zonă a fost blocat.

Cercetările continuă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.