Șofer de 31 de ani prins drogat la volan

529
test antidrog-800x368
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 10 iulie, pe D.N. 79, la intrarea în municipiul Salonta, poliţiştii Biroului Rutier Salonta împreună cu poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Salonta au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism.

 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testului rapid antidrog, a rezultat suspiciunea că acesta ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în sânge a substanţelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri salontani.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.