Și altfel de daruri de Crăciun din partea pompierilor bihoreni (foto)

205

Întrucât premisa unor sărbători fericite este, în primul rând, sănătatea, pompierii militari de la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor 

s-au prezentat vineri, 17 decembrie, la prima oră, la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradeapentru a-și ajuta semenii prin donare de sânge.

​La fel ca mulţi alţi oameni de bine, pompierii militari au fost și continuă să fie alături de cei a căror sănătate și viață depind de un astfel de gest şi de această dată implicit, de a oferi celor care suferă, posibilitatea de a trăi cu speranţă şi bucurie Sărbătoarea Crăciunului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.