Sfârșit tragic pentru un elev din Oradea. S-a aruncat de la geamul unei locuințe situate la etajul 9

1218
Poliția Criminalistică
Foto caracter ilustrativ
 

Tragedia a avut loc joi, 8 octombrie, în jurul orei 20. Băiatul s-a aruncat de la geamul unei locuințe situate la etajul 9, într-un bloc de pe strada Oneștilor din municipiul Oradea. Nimeni nu își explică gestul elevului, cu atât mai mult cu cât era cunoscut ca fiind un băiat liniștit.

 

O echipă de inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, condusă de inspectorul școlar general adjunct Kery Hajnal, a fost vineri în școală pentru a afla ce s-a întâmplat. Astfel au descoperit că incidentul nu a avut legătură nici cu spațiul de învățământ, nici cu procesul instructiv-educativ. „Joi a fost la școală, iar incidentul s-a întâmplat joi seara, acasă. La ora 8 și ceva, spre 9, au aflat de la părinți atât cei din școală, cât și noi. Suntem cu toții șocați. Suntem alături de familia îndurerată”, a declarat, inspectorul școlar general adjunct Kery Hajnal pentru bihon.ro.

Directorul unității de învățământ, prof. Vad Marta, a refuzat să ofere detalii despre caz și despre elev. ,,Nu știm dacă au fost sau nu probleme în familie. Nu se știe dacă a fost suicid sau accident. Aceasta doar poliția o poate stabili. Nu pot să vă ofer detalii, vă rog să respectați doliul familiei”, a spus Vad Marta potrivit sursei citate.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Se pare că nu sunt suspiciuni că băiatul ar fi fost victima unei infracțiuni.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.