Se suspendă examinările pentru permisul auto, în Bihor

327

Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor (SRPCÎV) anunță modificarea activităților și al programului de lucru cu publicul după cum urmează:

1. Începând cu data de 17 martie 2020 se suspendă, pe o perioadă de 30 de zile cu posibilitatea de prelungire, activitățile de examinare teoretică și practică a persoanelor pentru obținerea permisului de conducere.

2. Programul de lucru cu publicul pentru serviciile de înmatriculare şi preschimbare permise de conducere se va desfăşura între orele 08:30-19:00, exclusiv pe baza programării online pe pagina internet www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

3. Accesul în incinta SRPCÎV Bihor va fi permis doar titularilor și persoanelor mandatate / delegate, în baza programării online și a actului de identitate.

4. Se solicită tuturor persoanelor care au efectuat programarea online să respecte ora stabilită şi să evite timpii de aşteptare în spațiile destinate publicului.

Deciziile de suspendare și restrângere ale activităților Direcția Regim Permise De Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor au fost luate ca măsură de prevenire și combatere a răspândirii Covid-19 la nivelul județului Bihor, în baza Dispoziției Secretarului de Stat nr. 10216, din data de 16 martie 2020.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.