Se suspendă accesul publicului la Zoo și la Adăpostul Grivei din Oradea

94
Zoo Oradea

Începând cu data de 26 martie 2020, se suspendă accesul publicului la Grădina Zoologică și la Adăpostul Grivei pe toată perioada stării de urgență.

În această perioadă, la Grădina Zoologică și la Adăpostul Grivei vor fi efectuate acțiuni de dezinfecție, întreținere, activități curente de îngrijireși hrănire a animalelor, dar și ridicarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Oradea.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.