Se redeschide traficul pe Drumul Național 76 (video)

800

Începând de astăzi, 18 septembrie, ora 19.30, se redeschide traficul rutier de tranzit pe Drumul Național 76.

 

Reamintim că prefectul Dumitru Țiplea a dispus, începând cu 31 august, devierea traficului de tranzit pe porțiunea cuprinsă între localitățile Hidișelu de Sus și Copăceni, pentru a accelera ritmul lucrărilor de reabilitare.

În mai puțin de 3 săptămâni, prin mobilizarea generală a antreprenorilor, lucrările au avansat în ritm susținut, stadiul fizic al lucrărilor la zi fiind:

• 51% sector 1 Dealul Bitii-Dușești (de la 39%)
• 68% sector 2 Dușești-Hidișelul de Sus (de la 55%)
• 70% sector 3 Hidișelul de Sus-Oradea (de la 57%)

Până în 1 decembrie, pe tronsonul DN76 dintre Oradea și Dealul Bitii se va circula pe asfalt nou.

Începând de astăzi, 18 septembrie, ora 19.30, se redeschide traficul rutier de tranzit pe Drumul Național 76.Reamintim…

Publicată de Institutia Prefectului Bihor pe Vineri, 18 septembrie 2020
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.