2 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Se intervine pe toate drumurile județene pentru deszăpezire

În judeţul Bihor se circulă în condiţii de iarnă, fără blocaje, pe toată reţeaua de drumuri judeţene. Se intervine în permanenţă, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă.

- Publicitate -

Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curățarea drumurilor, pe teren se află 36 de utilaje (zona Aleșd – 8 utilaje; zona Beiuș – 7; zona Marghita -7; zona Oradea – 7; zona Tinca – 7). Pe Drumul Județean 764A spre Stâna de Vale, stratul de zăpadă a ajuns la 40 cm, astfel că se intervine cu o autofreză. 

Cele patru companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor sunt următoarele: S.C. CARIER S.R.L. (zona Aleșd), S.C. DRUMURI BIHOR S.A. (Oradea și zona Beiuș), S.C. GP SĂGEATA PROD S.R.L. (zona Marghita) și S.C. CRIȘANA PRO CONSTRUCT S.A. (zona Salonta-Tinca). 

Drumurile naționale care traversează județul nostru sunt în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care este reponsabilă de deszăpezirea acestora, iar drumurile comunale sunt în administrarea primăriilor din județ. 

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI